Català / Español / English  ·  TEL. 977 84 40 62 · EMAIL colsrafael@colsrafael.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Ens solidaritzem amb els refugiats d'Ucraïna

16-03-2022
El passat 4 de març un grup de persones valentes partien cap a la frontera entre Polònia i Ucraïna.

El passat 4 de març un grup de persones valentes, d'entre les que es trobava en Suso, marit de la Belén, mestra de l'escola, partien cap a la frontera entre Polònia i Ucraïna. Sortien amb furgonetes carregades de solidaritat. Roba, aliments, joguines, mantes i alçadors de cotxe eren part del quantiós equipatge que tots i totes havieu aportat fent cas de la crida a l'empatia que s'havia realitzat. Beneïts pel Mn. Borja i 500 medalles de la Miraculosa, arrencaven el seu llarg camí d'esperança.

Dos dies després arribaven a Polònia i, després de deixar-ho tot per poder-ho repartir entre les persones refugiades, acollien a les furgonetes a diferents famílies de dones i nens en busca d'una nova oportunitat per a la seva vida. 

I ara, totes aquestes mares i nens ja estan a les diferents zones d'acollida.

A més, aquest 16 de març tornaven a marxar, aquesta vegada també acompanyats per un autobús de 55 places, de nou carregats amb tot allò necessari i amb l'intenció de tornar a portar cap aquí a més famílies refugiades i a nens i nenes de diferents orfanats destruïts per la crueltat de la guerra.

Tot això gràcies a l'increïble treball solidari de tots i totes els qui ens heu aportat el vostre granet de sorra.

Gràcies valents i valentes per aquesta demostració d'humanitat i empatia.

 

 

Xarxes socials: