Català / Español / English  ·  TEL. 977 84 40 62 · EMAIL colsrafael@colsrafael.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Gaudim d'un matí de diumenge tots plegats.

12-05-2022
Durant la jornada, es van presentar els horts cooperatius i es va realitzar la JPO de la Llar d'Infants.

Diumenge 8 de maig


Quin tràfec aquest matí, alguns pares i mares i els mestres del col·legi Sant Rafael avui hem matinat i, és que ho volem tenir tot a punt, que no falti res!
Ha estat una setmana intensa de preparació per què la inauguració dels nostres horts i la Jornada de portes obertes de la Llar d'infants anés molt bé.
Cal coure les llonganisses i fer el pa torrat, cal parar taula i organitzar els parlaments... ho estem enllestint entre totes i tots, No ens falta energia i il·lusió!
A les 10:00 h van arribant les famílies, volen esmorzar i ja ho tenim tot llest. Entre música, rialles, anem compartint un esmorzar popular. Aquest diumenge és un matí especial perquè inaugurem els horts ecològics. Tenim un hort per cada grup classe i volem organitzar el currículum al voltant de l'hort, considerem molt necessari sensibilitzar i educar als nostres alumnes en la sostenibilitat i en visió ecològica i saludable.
Els pares i mares novells volen visitar les estances i espais de la nostra llar i, l'equip d'educadores han preparat un seguit de tallers artístics i ecològics per fer en família a l'era del col·legi. Tot està ben organitzat i, després d'una cosa, ja en fem una altra. Ah, una molt bona notícia per la nostra llar. Ja tenim zona adaptada per l'alletament! I és que cada dia ens reinventem pensant en les nostres famílies i infants.
Acabem el matí després de gaudir d'un vermut electrònic i amb la satisfacció i el goig del treball ben fet i compartit en equip!


Xarxes socials: